Kennismaken

Als hondenliefhebber en specialist begrijpen wij dat u uw hond niet zomaar aan iedereen zal meegeven. Daarnaast is het van belang dat wij uw hond leren kennen om een goede inschatting te kunnen maken over het gedrag binnen de groep. Daarom komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek met u, en een kennismaking met de hond! Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

In het gesprek bespreken wij dan alle bijzonderheden en details met betrekking tot uw hond, uw wensen en onze dienstverlening en leren elkaar zo beter kennen, want behalve de hond gaat het bij deze service ook om wederzijds vertrouwen.

 

 

Ook nemen we de formaliteiten door zoals de overeenkomst, het sleutelcontract en de algemene voorwaarden. Deze formulieren worden van tevoren per e-mail verzonden, zodat u ze alvast kunt doornemen voordat we bij u thuis langskomen.

Als na het intakegesprek alles naar tevredenheid van beide partijen is besproken en u besluit om uw hond aan HondenUitlaatService InsideOut toe te vertrouwen dan wordt de overeenkomst met de algemene voorwaarden ondertekend.

In het geval dat u een huissleutel aan ons overhandigt, zal er een sleutelcontract worden getekend. In dit contract maken wij afspraken met betrekking tot het gebruik van de sleutel. De sleutel wordt direct overhandigd of op een later moment gebracht waarbij meteen even in de hondenspeeltuin gekeken kan worden.